VA ‎– The Sixties (2LP/ Vinyl) Zobrazit větší

VA ‎– The Sixties (2LP/ Vinyl)



1 Položka

Upozornění: poslední kus skladem, neváhej !

569,00 Kč

Více informací

Katalogové číslo: 0190295662103

Nosič: 2 LP

Obal: Rozevírací

Vyrobeno v EU


A1 The Righteous Brothers Unchained Melody
A2 Otis Redding (Sittin'On) The Dock Of The Bay
A3 Ben E. King Stand By Me
A4 Marvin Gaye I Heard It Trough The Grapevine
A5 The Supremes Baby Love
A6 Martha Reeves & The Vandellas Dancing In The Street
A7 Aretha Franklin Respect
B1 The Mamas & The Papas California Dreamin'
B2 The Beach Boys Good Vibrations
B3 The Monkees I'm Believer
B4 The Searchers Sweets For My Sweet
B5 Percy Sledge When The Man Loves A Woman
B6 Dionne Warwick Walk On By
B7 Petula Clark Downtown
C1 The Animals The House Of The Rising Sun
C2 The Hollies Bus Stop
C3 Status Quo Pictures Of Matchstick Men
C4 The Troggs Wild Thing
C5 Buffalo Springfield For What It's Worth
C6 Judy Collins Both Sides Now
C7 Sonny & Cher I Got You Baby
D1 Cliff Richard & The Shadows The Young Ones
D2 Herman's Hermits I'm Into Somethig Good
D3 The Foundations Build Me Up Buttercup
D4 Gerry & The Pacemakers How Do You Do It?
D5 Everly Brothers Walk Right Back
D6 Peter Sarstedt Where Do You Go To (My Lovely)
D7 Peter, Paul & Mary Blowin' In The Wind


Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Napiš hodnocení

VA ‎– The Sixties (2LP/ Vinyl)

VA ‎– The Sixties (2LP/ Vinyl)

Napiš hodnocení