Bazarové vinyly Počet produktů: 437

kategorii bazarových vinylů najdeš často opravdové rarity. Většina těchto titulů již není ve výrobě a jejich sehnání je na našem trhu někdy nadlidský úkol. My ti to však značně ulehčíme. Nabízíme ti několik stovek bazarových vinylů různé kvality s jedinečným příběhem, který se k nim váže. Vezmi , prosím, na vědomí, že bazarová LP deska nikdy nemůže dosáhnout kvality LP desky nové, a to i při sebelepší péči.

Podkategorie

  • Zahraniční hudba

    Západní tvorba na gramodeskách byla v minulosti často podpultovým a těžko sehnatelným zbožím. Spousta LP desek byla té doby pro jejich majitele srdeční záležitostí a i v dnešní době mají stále určité kouzlo( a i do dnešní doby v sobě přechovávají určité kouzlo). Pozorně si je všechny prohlédni a vyber ty nej…

  • Československá hudba

    Nenech se zmást, že se všechno točí jen okolo zahraniční hudby. Tuzemská hudba měla a má své kouzlo. Všechny nás těší, že se i současní čeští interpreti snaží prosadit na něčem tak krásném, jako jsou právě vinylové gramodesky. Pokud hledáš fungl nové desky od českých interpretů, zkus hledat v kategorii nové desky, podpoříš tím také naši národní tvorbu.

  • Vážná / Klasická hudba

    Vážná neboli klasická hudba neodmyslitelně patří k vinylovým deskám.

  • Mluvené slovo

    Na vinylových deskách vycházela nejen hudba, ale i široká škála mluveného slova. V našem obchodě si můžeš vybrat z nejrůznějších divadelních her, například z dílny českého renesančního velikána Járy Cimrmana, komických povídek od Šimka a Grossmanna, literárních děl a mnoho dalších gramofonových desek s mluveným slovem.

  • 12" Singly a EP
  • 7" Singly a EP
  • Vánoční hudba a koledy

    Tato sezonní kategorie bazarových LP desek tě dostane! Kdo by si nechtěl vychutnat sváteční Vánoční atmosféru se skvělými vinyly. Prožij úžasné svátky s Vánočními deskami točícími se právě na tvém gramofonu. Třeba právě tyto desky jsou to, co ti chybí k navození pravé Vánoční atmosféry a pohody.

  • Picture disky
na stránku
Zobrazují se 1 – 12 z 437 položek
Zobrazují se 1 – 12 z 437 položek